tag:blogger.com,1999:blog-2744753022682325426.post4596127080068189502..comments2024-03-19T23:20:45.543+01:00Comments on Mettes Mad m.m.: Gamle meltyper i nyt brødUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2744753022682325426.post-15781309029706168482012-02-15T22:03:05.187+01:002012-02-15T22:03:05.187+01:00Næh hvor fint. Det vil jeg prøve næste gang. Mange...Næh hvor fint. Det vil jeg prøve næste gang. Mange tak for tippet:)Mettes Mad m.m.https://www.blogger.com/profile/12444087670518654959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2744753022682325426.post-46366744823621573012012-02-03T14:56:23.704+01:002012-02-03T14:56:23.704+01:00Hej Mette.
Ville lige sige hej og fortælle at jeg ...Hej Mette.<br />Ville lige sige hej og fortælle at jeg også har bagt brød med ølandshveden. Hele tre gange hvor brødet lev helt fladt, det hævede fint ved første hævning, men gik det galt og hævede ikke op igen. Men så bagte jeg endnu en gang ofrdi jeg blev stædig... Også gik det fint, jeg puttede en lille smule mere mel i, men dejen var stadigt fugtig også efter brødet havde hævet første gang, formede jeg dejen blidt, istedet for at slå brødet ned og ælte løs som jeg plejede også skal jeg ellers love for, at der kom fint "højt" brød! Og siden har jeg gjort på denne måde, og får jeg det fineste ølandshveden brød. Kærlig hilsen Mette JAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2744753022682325426.post-86720178156449431622011-11-02T18:41:39.899+01:002011-11-02T18:41:39.899+01:00Hej Simon
Tak for din kommentar. Det er også min y...Hej Simon<br />Tak for din kommentar. Det er også min yndlings-bagebog, den er blevet helt uundværlig.<br />Jeg ejer desværre heller ingen røremaskine der kunne give dejen en ordentlig omgang og jeg tror det er det sidste led der mangler, før mit brød bliver helt som jeg ønsker.<br />Du må også meget gerne vende tilbage hvis du knækker koden:)<br />Hilsen MetteMettes Mad m.m.https://www.blogger.com/profile/12444087670518654959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2744753022682325426.post-56633509449150185312011-11-01T14:43:47.407+01:002011-11-01T14:43:47.407+01:00Hej..
Jeg fik, ligesom dig, en ustyrlig trang til...Hej..<br /><br />Jeg fik, ligesom dig, en ustyrlig trang til at bage BRØD, ikke kager. Og i den forbindelse anskaffede jeg mig en kogebog fra en vis Hr. Meyer. WOW, det var fedt. Surdejen løfter, som du også skriver, brød til en helt anden dimension.<br /><br />Nå, men for at vende tilbage til emnet, så har jeg netop ikke kunnet få Ølandshvedebrødet til at blive andet end fladt. Jeg har endda prøvet i forme. <br />Min konklusion er, at min køkkenmaskine er for dårlig til at "piske" dejen.<br /><br />Skriv endelig, hvis det en dag lykkes ..<br /><br />SimonAnonymousnoreply@blogger.com