Eller "Den Nuttede Ella" som min kære kollega kalder den og hvor opskriften stammer fra.
Denne choko-smør creme er intens og god. Den minder ikke om den til tider lidt vamle Nutella, (undskyld Nutella elskere), men smager mere af chokolade end nugat.
100 g. mørk chokolade
3/4 dl. mælk eller kaffefløde
50 g. sukker
30 g. smør
Mælk, smør og sukker koges under omrøring. Varmen slukkes og den hakkede chokolade kommes i.
Det skal stå i ca. 5 min., derefter piskes godt igennem med et piskeris og til sidst hældes på glas.
7 kommentarer:
Købt! Det skal prøves!!
Har et par voksne børn eller 3, der holder frygtelig meget af Nutella...
Jeg fatter dem ikke !
Som dig, synes jeg det er vammelt og alt alt for sødt.
Må prøve din choko smør og se had de siger :-)
Jeg er selv ret glad for at jeg blev introduceret til denne udgave, det smager for lækkert!
Den her skal helt sikkert prøves til tøse-fødselsdags-hygge på søndag....
Hvor længe kan den ca holde? Jeg har ikke nogen lukket beholder at komme det i nemlig...
Den kan nok holde sig ca. 14 dage i køleskabet. Håber det bliver en sucess:)
Tak :-)... Det VAR en succes - de var vilde med det.. ja og det er jeg også selv... Det er (desværre) alt for nemt at lave ;-).
Tak for en rigtig fin blog.. Jeg har allerede ladet mig inspirere og friste af flere ting... Du har fået en ny læser :-)
-Merete
Altid dejligt at få noget feedback og tak for de pæne ord:)
Send en kommentar