fredag den 27. maj 2011

Chokoladesmør



Eller "Den Nuttede Ella" som min kære kollega kalder den og hvor opskriften stammer fra.


Denne choko-smør creme er intens og god. Den minder ikke om den til tider lidt vamle Nutella, (undskyld Nutella elskere), men smager mere af chokolade end nugat.


100 g. mørk chokolade
3/4 dl. mælk eller kaffefløde
50 g. sukker
30 g. smør


Mælk, smør og sukker koges under omrøring. Varmen slukkes og den hakkede chokolade kommes i.
Det skal stå i ca. 5 min., derefter piskes godt igennem med et piskeris og til sidst hældes på glas.

7 kommentarer:

Frk. Skjold sagde ...

Købt! Det skal prøves!!

Losarinas mor sagde ...

Har et par voksne børn eller 3, der holder frygtelig meget af Nutella...
Jeg fatter dem ikke !
Som dig, synes jeg det er vammelt og alt alt for sødt.
Må prøve din choko smør og se had de siger :-)

Mettes Mad m.m. sagde ...

Jeg er selv ret glad for at jeg blev introduceret til denne udgave, det smager for lækkert!

Anonym sagde ...

Den her skal helt sikkert prøves til tøse-fødselsdags-hygge på søndag....
Hvor længe kan den ca holde? Jeg har ikke nogen lukket beholder at komme det i nemlig...

Mettes Mad m.m. sagde ...

Den kan nok holde sig ca. 14 dage i køleskabet. Håber det bliver en sucess:)

Anonym sagde ...

Tak :-)... Det VAR en succes - de var vilde med det.. ja og det er jeg også selv... Det er (desværre) alt for nemt at lave ;-).
Tak for en rigtig fin blog.. Jeg har allerede ladet mig inspirere og friste af flere ting... Du har fået en ny læser :-)
-Merete

Mettes Mad m.m. sagde ...

Altid dejligt at få noget feedback og tak for de pæne ord:)