onsdag den 11. maj 2011

Grove gulerodsbrud



15 stk.
5 dl. vand
50. gær
1,5 spsk. salt
50 g. sukker
2 æg
75 g. smør el. neutral olie
250 g. revet gulerod
250 g. solsikkekerner
600 g. hvedemel
400 g. grahamsmel


Gæret røres ud i vandet sammen med salt, sukker, smør, 2 æg og solsikkekerner.
Melet tilsættes lidt ad gangen. Dejen skal være klistret og hæve lunt en times tid.
Bollerne sættes på en bageplade med 2 skeer og bages i 15 min. ved 220 grader.

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Må vist snareste bage gulerodsbrud og smøre dem overdådigt med rabarbermarmelade :-)

Mettes Mad m.m. sagde ...

Det lyder som en god plan, jeg har gjort det samme. Jeg blev enig med mig selv om at nybagt brød med hjemmelave marmelade holder bare!