![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgr2Z8IFRdJm9aIp4Y8KN7d2cz9FQ_mz3m1ohWOb229_mfBB0PFpo_4Xfom_ww_fbmUWE7jR6kgTR4baKbAiKBETFKDLKqifCCrL32u-K-EnQLH85OC_-PEFkxosb9ezqsOx-oAdmL90JQC/s320/IMG_3478.jpg)
Dagens ret var fiskesuppe med fennikel, rødløg og torsk
Fiskesuppe 2 personer
350 gr. torsk eller anden lys fisk
1 hel fennikel
1 rødløg
1 glas hvidvin
3 dl. fiske bouillion
1/2 dl. fløde
salt og peber
lidt persille til pynt
Rist fennikel og løg i lidt olivenolie
Tilsæt hvidvin og bouillion og lad det koge lidt ind i ca. 15 min
Fisken tilsættes i og simre i 5 min. derefter tilsættes fløden lige inden blusset slukkes
Serveres med et stykke godt brød og evt. et glas hvidvin
Ingen kommentarer:
Send en kommentar