fredag den 6. august 2010

Salte mandler



Salte mandler er en god sund snack, bortset fra de store mængder salt. Men men, man skal jo have lov engang imellem. Vi har dem ofte som tilbehør til et glas vin eller bobler når vi får gæster. Desuden får man dem tit i Spanien som en del af en tapas anretning, hvilket også er ret lækkert.

Jeg laver dem således:
1 pose mandler, ca. 200 g
2-3 spsk. fint salt, alt efter smag
2,5 dl. kogende vand

Saltet opløses i vandet og mandlerne lægges i og skal trække en halv times tid.
Derefter bages de i 25 minutter ved 150 grader

4 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Salt mandler er så dejlige til den lille sult :-)

Mette sagde ...

Det er de nemlig!

mor til to sagde ...

mums de er gode. ved du hvor lang tid de kan holde sig? vi skal nemlig holde barnedåb og tænkte at servere dem som snack inden maden men ville jo gerne lave dem en til to uger før så det var klart, tror du de kan holde sig i en tør beholder?

Mettes Mad m.m. sagde ...

Det tror jeg godt de kan. Det er bare vigtigt at de er helt tøre og kolde inden de kommes i en beholder, ellers bliver de bløde. Men de er perfekte som snack til et godt glas bobler:)