lørdag den 18. september 2010

Mysli med kerner og figner.



Hjemmelavet mysli er sundt og billigt! Man kan selv styre hvor meget sukker der skal i og hvilke ting man ikke kan lide. Jeg laver det tit hvis jeg har en lille rest nødder, kerner eller tørrede frugter. Den største del består af havregryn der er ristet i ca. 3-4 spsk. honning på panden. Så rister jeg nødderne eller kernerne så de får lidt mere smag. Jeg skærer de tørrede frugter i små tern, som i dette tilfælde er figner og blander det hele sammen.
Jeg har ikke rigtig nogen opskrift, men blander så jeg synes der er lidt af det hele i. I dag tilsatte jeg også lidt revet kokos, det smager alletiders.
Jeg har brugt ca.:
250 g. havregryn
3-4 spsk. honning
100 g. græskar- og solsikkekerner
6 store figner
3 spsk. revet kokos.

2 kommentarer:

Karen sagde ...

Det vil jeg prøve. Tak for inspirationen:)

Mettes Mad m.m. sagde ...

Selv tak Karen, det er super nemt:)