lørdag den 19. marts 2011

Bønnesalat



Super nemt og lækkert tilbehør der passer til det meste. Vi fik det den anden dag til kartoffelpizza.


350 g. grønne bønner, friske eller frosne
75 g. mozarella
50 g. ristede solsikkekerner eller græskar
10 tørrede abrikoser


Bønnerne blancheres, køles ned og skæres i mindre stykker. Solsikke kernerne ristes på panden til de er gyldne. Mozarella trækkes i strimler og abrikoserne skærs i små tern.


Marinade
2 spsk. god olivenolie
1 spsk. balsamico 
1 tsk. honning
salt og peber.


Det hele røres sammen til det har en ensartet konsistens og vendes i bønnesalaten.

3 kommentarer:

Miss A sagde ...

Hej Mette :)

Sikke en skøn og nem salat. Den skal helt sikkert prøves en dag :)

De bedste hilsner fra
Anita
Liv og Mad

Losarinas mor sagde ...

Jeg holder meget af bønner!

Mettes Mad m.m. sagde ...

Tak for det og enig:)