Efter at jeg blev stærkt af denne lækre opskrift her, måtte det afprøves. Det må siges at være en sucess. Vi har fået det flere gange siden.
I stedet for en tomatsauce, anvendte jeg nogle henkogte tomater som jeg havde på køl. Dernæst klippede jeg nogle friske pastaplader over i passende størrelser og fordelede noget spinat, ricotta, serano skinke og et blad frisk basilikum.
Alle rullerne kom i et ildfast fad oven på en bund af blendede henkogte tomater. Dernæst lavede jeg en bechamelsauce og hælde over rullerne, så de var helt dækkede og ind i ovnen ved 200 grader ca. 25 min.
Jeg laver bechamel efter denne opskrift:
5 dl. mælk
50 g. smør
5 spsk. mel
Salt og peber.
Smørret smeltes og melet røres i. Dernæst tilsættes mælken lidt ad gangen under kraftig omrøring. Smages til med salt og peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar