søndag den 8. januar 2012

Mysli


Denne nye variant har jeg prøvet af nogle gange efterhånden, og er ret tilfreds med resultatet.
Jeg har brugt nogle græskarkerner, jordnødder, kokus og havregryn. Kernerne og kokus er ristet let på panden til de får lidt farve. Det hele blandes sammen og lægges i en dyb bradepande. Dernæst laver man en slags marinade af 3 spsk. honning, 1 dl. kogende vand og 1 dl. neutral olie, jeg brugte tidsel. Marinaden hældes over havregryn og nødder og fordeles med hænderne.
Til sidst ristes det i ovnen i 10-12 min. ved 200 grader. Det er bedst at vende det lidt undervejs.
Jeg har ikke angivet mål af de forskellige mængder, da man kan lave den størrelse portion som man har brug for.

2 kommentarer:

Laura og Christine sagde ...

Hej Mette
hvor ser denne her müsli bare god ud - ligesom alle dine andre opskrifter. super fin blog du har. Vi følger med nu :-)

//Laura og Christine
www.twin-food.blogspot.com

Mettes Mad m.m. sagde ...

Tusind tak skal du have. I er velkommen her på bloggen.
Hilsen Mette