Disse skønne muffins er desværre ikke med de friske blåbær vi plukkede den anden dag. Det blev kun til 1 lille sølle glas marmelade, så det skal virkelig bruges med omhu, evt. til en omgang amerikanske pandekager engang i weekenden...
De er i øvrigt serveret på mit nye fad fra Liebe, som dog primært er til slik, men det går nok.
Blåbærmuffins 12 stk.
200 g. smør
200 g. sukker
3 æg
175 g. hvedemel
2 tsk. bagepulver
100 g. groftrevet marcipan
300 g. blåbær
Pisk smør og sukker luftigt og tilsæt 1 æg ad gangen. Bland hvedemel og bagepulver sammen og rør det i. Til sidst vendes marcipanen og blåbærerne i.
Dejes puttes i en pose og der klippes et hul i det ene hjørne. Herefter sprøjtes dejen ned i formene, så slipper man for dej ud over det hele.
Bages ved 180 grader i 30-35 minutter.
Har man ikke blåbær, tilsættes en anden type bær. Bare de er frosne, ellers splatter de ud.
2 kommentarer:
Guf ! marcipan og blåbær- et himmelsk par :-)
Det kan man roligt sige. De er lækre, svampede og holder sig friske i nogle dage:)
Send en kommentar