onsdag den 6. oktober 2010

Vinterkylling

Det er blæsende, koldt og vejr til simremad og supper.
Vi fik en gryderet med kylling, henkogte tomater og en masse grøntsager i går. Det var ud fra fri fantasi og hvad vi lige havde på lager, så nogen egentlig opskrift er lidt svær at fremskaffe, men jeg prøver.
Rist 1 fed hakket hvidløg, 4 skalotteløg og 2 tsk. tomatpure i olie i en gryde. Brun derefter kyllingstykkerne til de er gyldne og sprøde. Dernæst tilsættes ca. 2,5 dl. hønseboullion,1. dl. henkogte eller hakkede tomater, en god portion friske krydderurter, (f.eks.timian, oregano, rosenmarin) og 1 stort glas rødvin. Det hele skal simre 45-60 min. og de sidste 10-15 min. tilsættes grøntsagerne som i dette tilfælde var selleri og gulerødder. Smages til med lidt brun farin, salt og peber.

Ingen kommentarer: