En af mine absolut yndlings desserter som jeg aldrig bliver træt af.
Betjeningen var helt i top og den entusiastiske tjenerfortalte mig opskriften medens han ivrigt håndpiskede hviderne (og endda så glad ud samtidig!). Stedet kan klart anbefales og de havde vidst også en enkelt Michelin stjerne.
Portion til 8 pers.
6 æg
5 spsk. sukker
500 g. mascarpone
Ladyfingers 1 pakke
En kop frisk espresso
Amaretto el. Marsala
Cacaopulver
Hviderne piskes stive og sukkeret røres i. Blommerne og mascarpone vendes forsigtigt i hviderne. Ladyfingers (en form for lange kiks), vendes hurtigt i kaffen, der har tilsat en slat Amaretto el. Marsala. De skal vendes lidt snapt, da de ellers suger for meget og bliver slatne. Derpå anretter man i lag skiftevis cremen og ladyfingers. Til sidst drysses med cacaopulver på toppen og den har bedst af at stå nogle timer på køl, for at sætte sig inden servering. Den kan sagtens laves dage i forvejen. Og servér endelig en god stærk kop kaffe dertil, så bliver ikke bliver for vammelt hvis du påtænker at tage mere end et stykke...
4 kommentarer:
Det er også en fantastisk dessert, og du har helt ret, man bliver aldrig træt af den.
Hilsen K
http://kitchenbyk.blogspot.com/
Helt enig:) og tak for din kommentar.
gimmegimmegimme!
Den er jeg med på Jakob, bare sig hvor og hvornår:)
Send en kommentar