En klassiker jeg aldrig bliver træt af! Spis dem med det samme hvor der er sprøde og lune. Gerne med marmelade, sukker med lakridsrod eller sirup.
Pandekager ca. 10 store
2 æg
6 dl. mælk
5 dl. mel
Kornene fra en hel vaniljestang
1 tsk. sukker
1/2 tsk. salt
Æg og 3 dl. mæsk piskes sammen og melen tilsættes lidt ad gangen.
Kornene fra vaniljestangen mases ind i 1 tsk. sukker der ligger på spækbrættet. Formålet hermed er at fordele kornene i sukkeret, så de ikke ligger i klumper.
Det sidste mælk røres i sammen med vanilje og sukker.
Steges i smør.
6 kommentarer:
Så sidder jeg lige her under morgenkaffen og får mundvand :-)
Skønt! Håber du overlevede dagen uden pandekager:)
Hej Mette..
Vil bare lige sige at jeg har prøvet dine mandler med hvid chokolade og lakrids.. Det var da en himmelsk lille snack.
Jeg har blogget om dem på min blog, har henvist til din skønne blog. Håber jeg er ok.
Hilsen
Det lille koekken/ Boegeskov
Hej "det-lille-køkken"
Godt at høre at mandlerne blev godt.
Du er altid velkommen til at linke til mig, men tak fordi du spurgte.
Mvh. Mette
Lemon curd er heller ikke værst på pandekager
Lemon Curd er en pragtfuld opfindelse!
Send en kommentar