Mit bidrag til årets påskefrokoster har være kage. Jeg blev derfor enig med mig selv om at gå hele vejen, det skulle være en rigtig påskekage. Det er i bund og grund en massiv chokoladekage med chokoladeflødeskum, som er god hele året rundt, med eller uden æg på toppen.
Kage:
125 g. god mørk chokolade, der smeltes forsigtigt med
50 g. smør, og røres sammen med
250 g. sukker og
2 æg og til sidst 1,5 dl. hvedemel
Hældes i en smurt springform og bages ved 175 grader i ca. 25 min.
Chokoladeflødeskum:
100 g. smeltet mørk chokolade
2 dl. piskefløde
1/2 dl. piskefløde røres rundt med den smeltede chokolade og chokoladeblandingen tilsættes de 1,5 dl. flødeskum. Rør forsigtigt og køl af i køleskabet til det har "sat" sig. Fordeles derpå forsigtigt på kagen og pynt med æg.
4 kommentarer:
Åh ja !
Hvilken drøm af en kage :-)
Tak:)
Hej hvor mage pers. er denne kage til ?
skal bage den på lørdag .. vi skal holde forinket påske frokost .. og uhmm glæder os til kagen :-) den ser festlig ud ... rigtig påskekage
Hej
Jeg vil mene at den er til 7-8 pers. alt efter hvor stort et stykke man tager og om der f.eks. er frisk frugt til.
Hilsen Mette
Send en kommentar