Denne gode småkage har fulgt mig hver jul så længe jeg kan huske. De er nemme at lave, sprøde og super lækre.
ca. 50 stk
1 tsk. bagepulver
100 g. hvedemel
200 g. rørsukker
200 g. havregryn
200 g. smeltet smør
60 g. hakkede mandler
Det smeltede smør hældes over en skål med havregryn og sukker der er blandet godt sammen. Bagepulveret blandes med mel og røres i dejen sammen med de hakkede mandler.
Dejen formes til små kugler og lægges på en bageplade med god afstand. Kagerne trykkes flade med en gaffel dyppet i vand, så de ikke klistre fast.
Kagerne bages ved 200 grader i 8-9 min.
4 kommentarer:
mums...lyder nemt-det må jeg prøve :)
Det er det også. God fornøjelse:)
Hvor længe tror du de kan holde sig? Mvh Karen-Marie
Hej Karen Marie
Jeg har nogen gange lavet en stor portion og puttet dem i fryseren. Tror de kan holde sig rimelig længe i en kagedåse, det eneste er at de godt kan miste noget af sprødheden og blive lidt seje i det.
Hilsen Mette
Send en kommentar